Un copil de 6 ani s-a ales cu o fractură după ce a fost călcat pe picior de tractorul condus de tatăl lui.       

Sâmbătă după-amiază, prin 112, a fost sesizat faptul că un copil de 6 ani a fost călcat pe picior de un tractor. Incidentul s-a produs sâmbătă, în comuna Hănțești, când tatăl copilului, un bărbat de 43 ani, efectua diverse activităţi agricole în grădină cu tractorul.

În jurul orei 15.20, în timp ce efectua manevre de parcare a tractorului, copilul de 6 ani s-a apropiat rapid de tractor cu intenţia de a se urca în cabină la tatăl său, fără însă a fi observat de acesta, trecând prin imediata apropiere a roţii stânga faţă a tractorului. În acel moment, bărbatul a virat roata în partea dreaptă şi i-a prins copilului piciorul stâng.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, copilul fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu ,,fractură femur stâng”.

Tatăl copilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-a recoltat şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se precizează în comunicatul poliţiei.