Momente triste la Secția de Poliție Burdujeni, un polițist care lucra ca ofițer de serviciu la această subunitate încetând din viață la numai 46 de ani, în urma unei boli necruțătoare care l-a măcinat. Colegii se așteptau la un deznodământ tragic având în vedere starea colegului, deși acesta a rămas demn până în ultimele zile. 

Polițistul criminalist Bogdan Bănică, coleg la Secția Burdujeni, a scris câteva cuvinte despre colegul dispărut, Ioan Cozmei: 

„Avea numai 46 de ani și chiar dacă boala îl măcina vizibil, niciodată nu s-a plâns. Slăbea pe zi ce trecea, încât ajunsese doar piele și os, cu toate astea a zâmbit până în ultima clipă. Știa că va pleca, dar nu a vrut să-și întristeze și mai mult familia și colegii... I-a plăcut mult meseria de polițist și adesea ne încânta cu povestioare amuzante trăite de-a lungul carierei. Aflând de boala lui am vrut să inițiez un apel umanitar public, dar s-a opus categoric: Bog, am tot ce îmi trebuie, sunt bine!. Dar nu era...A plecat demn, așa cum a și trăit”.