Un bărbat în vârstă de 27 de ani a ajuns în arestul Poliţiei după ce a bătut trei consăteni cu o coadă de sapă. Incidentele s-au petrecut în seara zilei de 1 august, iar iniţial dosarul a fost instrumentat de procurorii din Gura Humorului pentru ca ulterior să fie preluat de un procuror criminalist şi asta pentru că unuia dintre cei trei bărbaţi agresaţi i-a fost pusă viaţa în pericol.

Constantin-Dănuţ Nuţu, din Capu Codrului-Păltinoasa, a fost anunţat că fratele său ar fi fost agresat de trei consăteni, de 27, 30 şi 38 de ani. Bărbatul s-a deplasat la locul presupusei agresiuni şi cu coada de sapă pe care o avea asupra sa a început să-i lovească fără milă pe cei trei. Unul dintre ei a suferit răni care pentru vindecare au nevoie de cel puţin 38-40 de zile, după cum au stabilit medicii.

Constantin-Dănuţ Nuţu este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor, două fapte de lovirea sau alte violențe, dar şi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În cursul zilei de sâmbătă, 3 august, procurorul criminalist a dispus reţinerea agresorului pentru o perioadă de 24 de ore, iar duminică acesta urma să fie dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Suceava în vederea emiterii unui mandat de arestare.