Un bărbat de 47 de ani, cu permisul reţinut, a încercat să scape de poliţişti abandonând maşina şi ascunzându-se în apa unui râu. Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 22.40.

Polițiștii de la Secţia de Poliţie Rurală Pojorâta, ce desfășurau activități de control a traficului rutier pe DC 88 din comuna Sadova, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa spre zona Holohoșca. La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto nu s-a conformat, schimbând direcția de deplasare spre curtea unei cabane din zonă.

Bărbatul de la volan a ieșit din autoturism și s-a îndreptat spre râul Sadova, încercând să se ascundă în apă, iar în urma somațiilor efectuate de poliţişti acesta a ieșit pe mal.

Cel în cauză a fost identificat în persoana unui localnic de 47 de ani, care are permisul de conducere reținut pentru săvârșirea unei contravenții la regimul rutier.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.