Lucrările de modernizare a străzii Mihail Sadoveanu, de pe Versantul de Nord-Est al Sucevei, pot fi finalizate toamna aceasta, dacă vremea se menține în continuare favorabilă.

„Am fost din nou în teren, pe strada Mihail Sadoveanu, pentru că vreau să mă asigur de bunul mers al lucrărilor de modernizare.  În momentul de față se finalizează canalizarea pluvială, ridicarea la cota drumului a capacelor de la canalizarea pluvială a fost făcută și de acum urmează montarea bordurii, turnarea asfaltului și a stratului de uzură. În condiții de vreme bună, cu ajutorul lui Dumnezeu, lucrarea de modernizare a străzii Mihail Sadoveanu va fi finalizată până la sfârșitul lunii noiembrie”, a spus Marian Andronache, viceprimar al municipiului Suceava.

El a adăugat că vizita în teren a mai avut ca scop și interacțiunea personală cu sucevenii domiciliați pe această stradă, pentru a le afla părerea și sugestiile în legătură cu situația lucrărilor.
„Mulțumesc mult pentru implicare și va promit că, în măsura posibilităților, soluțiile sugerate de dvs. vor fi puse în aplicare”, a concluzionat Andronache.