Un bărbat în vârstă de 50 de ani, angajat al unei societăţi din Dorneşti, a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi după un accident de muncă. Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 9.00, în momentul în care muncitorul încerca să descarce o cisternă cu parafină.

Bărbatul a mers la instalația care trebuia să absoarbă parafina din cisternă, a efectuat manevra de depresurizare a instalației, iar în momentul în care a scos capacul de protecție acesta a sărit cu viteză și l-a lovit în zona pieptului.

La faţa locului a fost chemat un echipaj al Ambulanţei Rădăuţi, care l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la Spitalul din Rădăuţi, unde medicii au pus diagnosticul „contuzie abdominală, traumatism toraco-abdominal”.

Pe fir au intrat şi inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, iar acum se derulează cercetări într-un dosar penal pentru infracţiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,vătămare corporală”.