Un bărbat în vârstă de 60 de ani a ajuns în arestul poliţiei judeţene după ce s-a urcat băut la volan, a rămas fără permis, apoi a călcat din nou pe bec, fiind prins în trafic, la volan, deşi avea carnetul suspendat.

Bărbatul a fost tras pe dreapta, prima dată, pe 10 noiembrie anul trecut. El a fost oprit pentru control la ora 23.15, în comuna Frătăuţii Noi, de o patrulă a Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti. La momentul respectiv, bărbatul avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-a suspendat permisul de conducere.

Pe 27 decembrie anul trecut, la ora 15.40, bărbatul a fost depistat din nou de polițiști, pe raza aceleiaşi localităţi, în trafic, la volan, deşi avea permisul suspendat din data de 10 noiembrie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.