Teatrul Studențesc „Fabulinus” din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) invită sucevenii la premiera noului spectacol „Baba oarba”, în regia lui Cosmin Panaite.

Evenimentul este programat pentru 5 martie 2020, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” (str. Universității, nr. 13).

„Pornind de la un caz real, textul ne prezintă o poveste despre joacă, manipulare și responsabilitate. Acțiunea se desfășoară pe două planuri, unul al adolescenței, în care alunecăm ușor dinspre joc spre agresiune, și unul al maturității, în care ne aflăm în căutarea dreptății și adevărului. Cele două perspective prezentate - care se întrepătrund pe măsură ce spectacolul se desfășoară - nu oferă răspunsuri, ci chestionează o realitate, cea a unei societăți imperfecte”, a transmis Cosmin Panaite.

Actor al Teatrului Municipal “Matei Vişniec” Suceava, Cosmin Panaite se află la a patra colaborare cu trupa Teatrului Studențesc Fabulinus, după spectacolele „Pisica verde”,”Cosmic” și „Țîba”.

Distribuția: Polya Zubati, Radu Andonie, Vitali Cuzub, Elian Agache, Costin Bucătaru, echipa tehnică: Ilie Doroftei și Ionuț Flutur.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți sau de 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Biletele pot fi achiziționate de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina) sau online, de pe www.ccs-sv.ro.

Pentru alte informații: 0752.092.606. Activitatea trupei Fabulinus poate fi urmărită și pe https://www.facebook.com/TeatrulStudentescFabulinusSuceava/ .

De menționat că spectacolul conține efecte de lumini de tip stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă, iar piesa se adresează spectatorilor de peste 14 ani.