Un adolescent de 17 ani s-a ales cu dosar penal pentru patru infracțiuni după ce, beat și fără permis, s-a dezechilibrat cu mopedul și a căzut pe carosabil. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 20.50, pe DC 65 din comuna  Fântânele.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a tânărului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au constatat că tânărul de 17 ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, se precizează în comunicatul poliției.