Noile reglementări în ceea ce privește circulația oamenilor și a mărfurilor, precum și activitatea mult redusă a multor societăți comerciale au dus la limitarea traficului în întreg județul Suceava. Acest fapt a fost resimțit și de angajații secțiilor de drumuri naționale, care au intervenit în cursul nopții trecute și a dimineții de astăzi pentru deszăpezirea drumurilor, după ninsorile abundente din ultimele ore.

Cel mai mult a nins în zona de munte a județului, unde acționează lucrătorii Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc. În acea parte a județului circulația se desfășoară în condiții de iarnă, pe carosabil fiind un strat de zăpadă frământata între 0 și 2 cm pe DN 17 A, între Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți și DN 18, între Iacobeni și limita spre județul Maramureș, cu ceva mai puțină zăpadă pe valea Bistriței, pe DN 17 B. Carosabilul este doar umed pe DN 17 și DN 2E. A nins toată noaptea și ninge în continuare, acționându-se cu peste 30 de utilaje pe toate aceste sectoare de drumuri naționale.

Situația este ceva mai ușoară în cadrul Sectorului de Drumuri Naționale Suceava, unde 32 de utilaje acționează pe toate sectoarele de drum în care alternează sectoare de drum doar umede, cu sectoare cu zăpada framantata sub 1 cm. Traficul este deosebit de redus și pe aceste sectoare de drumuri și nu au fost semnalate probleme deosebite.