Liderii PMP Eugen Tomac și Marian Andronache au oferit materiale de protecție sucevenilor din linia întâi care se luptă cu noul coronavirus. Marian Andronache a spus că a dorit să facă un minim gest de recunoștință față de aceștia, motiv pentru care împreună cu europarlamentarul Eugen Tomac au donat 5.000 de măști de protecție. „În perioada asta urâtă, în afară de virus sunt solidaritate, omenie și respect. Primii care arată prin fapte ce înseamnă asta, care sunt la datorie zilnic în lupta împotriva noului tip de coronavirus, sunt oamenii din linia întâi: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși clipă de clipă pericolului de a contracta virusul. Fără echipament de protecție, pericolul este și mai mare”, a spus viceprimarul Sucevei Marian Andronache.

El a arătat că măștile de protecție au ajuns la „eroii noștri” de la Serviciul Județean de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică, Poliția Municipiului Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală a Domeniului Public, Direcția Administrației Piețelor şi Direcția Silvică.
„Vă mulțumesc și vă respect pentru dăruirea dumneavoastră, pentru curaj şi pentru omenie. Dumnezeu să vă dăruiască sănătate și să vă răsplătească înzecit pentru tot ceea ce faceți pentru noi, sucevenii”, a încheiat Marian Andronache.