O lucrare care în vremuri normale ar fi produs mare deranj, dar acum, pe timp de pandemie, abia dacă este simțită de către cei care se află în trafic, a fost demarată de la începutul săptămânii de către municipalitatea suceveană.

Repararea căii de rulare din sensurile giratorii, care ar fi paralizat cu siguranță traficul rutier, cel puțin pe artera principală, se derulează de câteva zile în condiții foarte bune, fără a provoca vreun deranj.

“Lucrările de reparații la sensurile giratorii din municipiu au început din Centru, continuă cu sensul giratoriu de la Bazar, continuăm tot pe axul principal, pentru ca apoi să ajungem pe George Enescu, Universității și pe Calea Obcinilor”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Din păcate, în loc să se poată face cât mai multe astfel de lucrări, acum, când deranjul este minim, în activitate mai este doar una din cele patru firme cu care Primăria Suceava are semnate contracte de asfaltare, celelalte trei trimițând angajaţii acasă, în șomaj tehnic, teama de îmbolnăvire a oamenilor fiind unul dintre motive.