Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță suspendarea activității cu publicul pentru o perioadă de 14 zile.

Decizia are la bază faptul că în municipiul Suceava incidența cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 1,74 la mia de locuitori, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astăzi suspendarea activităților cu publicul în instituțiile de spectacole în perioada 9 - 23 oct 2020, pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

În consecință, spectacolul ”Orașul” al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, se anulează.

“Deocamdată nu știm dacă vom putea reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, vă oferim următoarele variante:

1) pentru biletele achiziționate de la casieria teatrului:

-aveți posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare, numai în baza unei rezervări telefonice la nr: 0759048677 sau prin email la adresa: bilete@teatrulmateivisniec.ro
- puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) pentru biletele achiziționate online puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro, cu indicarea ID- ului comenzii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții instituției culturale, care au adăugat că până la redeschiderea porților, “ne vedem online”.