Trei persoane au fost rănite, două dintre ele ajungând la spital în cursul dimineții, în urma coliziunii dintre două autoturisme pe un drum din orașul Vicovu de Sus. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat pe calea ferată, blocând circulația CFR.

Accidentul s-a petrecut în satul Bivolărie din orașul Vicovu de Sus după ora 11.00, din motive cercetate de polițiști două autoturisme intrând în coliziune. În urma impactului, un bărbat și o femeie au fost răniți și transportați la spital, conștienți și cooperanți. O a treia persoană aflată în unul dintre autoturisme a fost rănită ușor , însă a refuzat transportul la spital.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, unul dintre ele a fost proiectat pe calea ferată, pompierii ajunși la fața locului anunțând regulatorul CFR despre blocarea liniei. Au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

După finalizarea măsurătorilor făcute de polițiști la fața locului, autoturismul a fost îndepărtat de pe calea ferată cu ajutorul unui tractor. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se stabili cui aparține vinovăția producerii accidentului.