Direcția de Sănătate Publică Suceava a efectuat în ultimele 24 de ore mai multe anchete epidemiologice, din care rezultă că cinci cadre didactice, trei elevi și patru studenți au fost confirmați cu SARS-Cov2. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publica Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că trei studenți confirmați cu Covid-19 în ultimele 24 de ore provin de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, de la facultăți diferite, iar un alt student este din Preutești, dar face studiile la Academia de Poliție București, în sistem online.

Gabriela Băncilă a mai completat că în urma testării RT-PCR, au mai fost confirmate cu SARS-Cov2 o elevă din clasa a IX-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, o elevă din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca și o elevă de la Liceul „Andronic Motrescu” Rădăuți. În ultimele 24 de ore au fost confirmate cu Covid-19 și cinci cadre didactice: o profesoară de la Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava, o profesoară de la Școala Gimnazială Satu Mare, o învățătoare de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, o profesoară de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului și o profesoară de la Colegiul Tehnic Rădăuți.

Județul Suceava a înregistrat, vineri, 6 noiembrie, 145 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV2, iar incidența cazurilor pozitive la mia de locuitori a ajuns la 2. Alte 36 de persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare.