O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice se desfășoară până sâmbătă, în municipiul Suceava.

Sub deviza “Suceava reciclează! Pentru un oraș curat te ajutăm la reciclat”, în perioada 9-14 noiembrie colectarea deșeurilor este gratuită și se face în baza programărilor telefonice la numărul 0756 031 786.

Până vineri inclusiv, programarea se face între orele 08.00-18.00, iar sâmbătă, 14 noiembrie, în ultima zi, programul este redus până la ora 14.00.

“Pentru un mediu mai sănătos, pentru un oraș curat, dar și pentru că ne dorim ca sucevenii să conștientizeze importanța reciclării, Primăria municipiului Suceava, împreună cu SNC (Sistem Național de Colectare), organizează o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice. Se colectează orice aparat electric, electronic sau electrocasnic (DEEE). La sfârșitul campaniei, în parcul Artist Sculptor Florea Vladimir, va avea loc o tombolă, în cadrul căreia puteți fi recompensați pentru gestul responsabil față de mediu”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Tombola cu premii va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 16.00, în parcul Vladimir Florea de lângă Policlinica Areni, unde va avea loc extragerea taloanelor depuse.

Premiile oferite: două prăjitoare de pâine; două lămpi led; două mixere.