Foresta a efectuat o nouă testare a jucătorilor, în baza protocolului medical care trebuie respectat de fiecare echipă, care prevede că această operațiune trebuie repetată din două în două săptămâni.

„Toți jucătorii testați au ieșit negativi. Nu neg că am avut destule emoții până la aflarea rezultatelor, pentru că ne aflăm înaintea unui meci deosebit de important, duelul din deplasare, cu prima clasată, Știința Miroslava, care va avea loc miercuri. Este foarte important că nu vom avea absențe din cauza coronavirusului, mai ales că nu vom putea conta pe Ruben Sumanariu și Sebastian Nichita, care vor lipsi pentru cumul de cartonașe galbene”, a declarat președintele grupării sucevene, Andrei Ciutac.

Doar 14 fotbaliști ai Forestei au fost prezenți la ultima testare, deoarece conform ultimelor modificări aduse „Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”, jucătorii pozitivi care ulterior sunt declaraţi vindecaţi nu mai trebuie retestaţi timp de 90 de zile, putând desfăşura în mod normal activitatea sportivă.

Astfel, cluburile de fotbal care au înregistrat sau vor înregistra cazuri pozitive nu vor mai fi nevoite să testeze persoanele respective timp de 90 de zile, fiind, implicit, scutite de costurile testărilor RT-PCR.