Un adolescent de 17 ani și un bărbat de 30 au ajuns în cursul nopții trecute la spital, în urma unui accident produs de un șofer băut și fără permis de conducere. Acesta se afla, la puțin după miezul nopții, la volanul unui autoturism VW Polo cu care circula pe un drum din comuna Pătrăuți, având direcția de deplasare dinspre cartierul Moldoveni spre D.J. 208V. La un moment dat, bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu gardul unui imobil.

În urma impactului, doi pasageri, unul de 17 și celălalt de 30 de ani au fost răniți, fiind solicitat transportul acestora cu ambulanțele spre Spitalul Județean Suceava.      Conducătorul auto identificat de polițiști, Mircea L. de 46 de ani din Pătrăuți, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge la interval de o oră.

Polițiștii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, și ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.