Foresta a încheiat seria meciurilor de pregătire din intersezon cu un joc test în compania echipei de juniori de elită de la FC Botoșani. Partida disputată miercuri după-amiază, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu, a fost la discreția formației sucevene, care s-a impus la final cu categoricul scor de 10-0 (4-0). Pentru gruparea antrenată de Ivan Gvozdenovic au punctat Martin (3), Knezevic (3), Stănescu, Cerlincă, Drugă, plus un autogol.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Zvoronciuc – Cimbru, Celeadnic, Mateciuc, Novacek – Stănescu, Terzic – Cerlincă, Zouaoui, Sîncelean – Martin. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Gal, Drugă, Hostiuc, Postică, Knezevic și Vultur.

Pentru „galben-verzi” a fost al șaptelea joc de verificare de la startul pregătirilor de iarnă, după cele cu CSM Pașcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2), Sporting Vaslui (1-1) și Știința Miroslava (4-0) și Dacia Unirea Brăila (0-4).

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți. În primul meci de campionat din 2021, pe data de 13 martie, Foresta va evolua pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.