Tânărul jandarm Răzvan Ionel Mihalache a lăsat în urmă doar lacrimi și tristețe. Colegii săi de muncă au ținut să-i aducă un ultim omagiu luni dimineață, când au ținut un moment de reculegere în memoria sa.

”Avea 20 de ani și toată viața înainte. Tânărul Ionel Răzvan Mihalache a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi <Petru Rareș> Fălticeni în noiembrie 2019, desfășurându-și activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Plin de entuziasm, curajos, dornic de viață, cu spirit de inițiativă, ar fi avut multe de experimentat și demonstrat. Din nefericire, destinul a fost cu totul altul, unul mult prea crud pentru el. Viața i-a fost spulberată într-o clipă sâmbătă, în jurul orelor 14.00, în urma unui cumplit accident rutier. S-a remarcat în școală printr-un caracter puternic, definit de ambiție, curaj și asumarea riscului. Pierderea lui a lăsat în urmă un gol imens și o durere nemărginită în inimile profesorilor, colegilor, prietenilor și familiei. În aceste clipe de profundă tristețe, suntem alături de familia îndurerată și-i dorim multă putere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis pe pagina de facebook a Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” din Fălticeni.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis și de Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava.

„Ziua Jandarmeriei Române a venit cu o veste foarte tristă pentru inspectoratul nostru.

În cursul zilei de ieri (n.r. - 3 aprilie 2021), sergentul major Mihalache Răzvan și-a pierdut viața într-un teribil accident de motocicletă, la vârsta de doar 20 de ani. În aceste momente de tristețe, ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și adresăm sincere condoleanțe întregii familii și multă putere. Dumnezeu să îl odihnească”, a transmis IJJ Suceava la data de 4 aprilie 2021.

Răzvan Mihalache a murit sâmbătă la amiază, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o autoutilitară marca Iveco. Tânărul primise motocicleta de la părinți cu doar 1-2 zile înainte de tragedie. În cumplitul accident de acum câteva zile și-a găsit sfârșitul și un prieten al tânărului jandarm. Este vorba de Rareș Ștefan Mihai, de 18 ani, elev al Colegiului Național ”Nicu Gane” din Fălticeni.