Salvați Copiii – Filiala Suceava a dat startul campaniei „Împărțim bucuria cu voi!”. Prin această acțiune, Salvați Copiii va fi liantul între cei care doresc să ajute și familiile aflate în dificultate, preluând și ducând la destinație coșurile cu daruri. „Coșurile  cu bunătăți” pot conține alimente de bază, produse de igienă personală sau pentru casă, dar nu și produse perisabile sau care necesită refrigerare. Reprezentanții Salvați Copiii Suceava au rugămintea că atunci când veți duce „Coșul” (sau sacoșa cu daruri) pentru familiile necăjite la sediul Salvați Copiii  - Filiala Suceava (str. Armenească, Nr. 4, Suceava, program 9:00 – 17:00, telefon: 0230 525 559), acesta să conțină, dacă este posibil, și bonul de casă, pentru a se cunoaște cu exactitate proveniența produselor.  

Toți cei care doresc să se implice în această campanie, care face parte din proiectul „Fiecare Copil Contează”, derulat de Salvați Copiii,  își pot anunța implicarea pe pagina de Facebook Salvați Copiii Filiala Suceava sau telefonic, cu convingerea că orice ajutor din partea lor este o mare bucurie pentru oamenii aflați în suferință.

Pentru a vă convinge și mai mult să vă implicați în campania  „Împărțim bucuria cu voi!”, reprezentanții Salvați Copiii Suceava au postat pe pagina lor de Facebook următorul mesaj: „Suntem în al treilea val al pandemiei și deși noi, cei din Suceava, suntem printre cei norocoși, simțim cu toții că ne este mult mai greu decât ne era înainte.

Din păcate, mai ales în zona de munte, foarte mulți și-au pierdut locurile de muncă, unii dintre ei chiar au terminat și șomajul, iar școala online a făcut ca fiecare familie să cheltuiască în plus, chiar dacă s-ar putea crede că lucrurile nu stau așa, fiindcă copiii au stat mai mult acasă. Din această cauză, noi ne-am gândit să facem eforturi să-i identificăm pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru, pentru ca atunci când oamenii cu suflet mare, cei care doresc să ajute, să poată să o facă în siguranță și cu deplină încredere.

Iarna s-a terminat, proviziile s-au cam terminat și ele, se apropie și Paștele, iar primăvara asta parcă nu este încă hotărâtă să își intre în drepturi. În această perioadă cu siguranță că un coș cu provizii le-ar prinde bine multor familii. Așa că, dacă tot este primăvară, împreună putem să replantăm speranța în sufletul lor, iar sărbătorile să vină cu bucurie și speranță pentru toți. Și pentru că speranța nu are nevoie de foarte multe ca să înflorească, ne-am gândit să demarăm o nouă campanie și împreună cu toți cei care vor și pot, să aducem bucurii celor care au resimțit cel mai mult aceste vremuri dificile”.