În perioada 19-30 aprilie, locuitorii din Siret sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice, având astfel posibilitatea de a primi un premiu instant.

ECOTIC, alături de Primăria Orașului Siret și Servicii Comunale Siret, organizează o campanie dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Locuitorii orașului Siret au la dispoziție punctul de colectare din parcarea Casei de Cultură, de luni până vineri între orele 8:00-16:00.

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, organizatorii oferă un premiu instant,  o umbrelă, pentru predarea de deșeuri electrice de minim 15kg cumulate.

“Prin intermediul acestei campanii, desfășurate împreună cu partenerii noștri,  încurajăm locuitorii din orașul Siret să predea în mod corect deșeurile care  pot fi reciclate, în special deșeurile de echipamente electrice și electronice, și, implicit, să protejeze mediul înconjurător” a spus Paul Cezar Perlanovschi, director al Servicii Comunale Siret.