Momente grele pentru o familie din Fălticeni, care a organizat o pomenire la biserica din comuna Bunești. Chiar în timpul slujbei, unei femei de 66 de ani i s-a furat o sumă importantă de bani, 2.500 de lei. Păgubita a realizat că îi lipsesc banii în momentul în care dorea să achite contravaloarea facturii emise de firma de catering care organizase evenimentul. Polițiștii de la Secția Rurală Preutești au fost sesizați de comiterea furtului duminică, în jurul orei 13.45, și, din fericire, hoața a fost prinsă. 

Păgubiții au avut o bănuială cu privire la o femeie care cerea de pomană și a părăsit în grabă curtea cimitirului. Polițiștii au reușit să se miște repede și au găsit-o pe femeia suspectă în stația de autobuz din satul Bunești. Asupra Adrianei Gherman a fost găsită suma de 2500 de lei, banii sustrași de la femeia în vârstă de 66 de ani.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de furt, iar cercetările vor continua, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.