Un sucevean amețit, poate și din alte cauze, i-a pus pe polițiști la muncă de pomană. Bărbatul a reclamat că în ziua de 15 mai, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla într-un autobuz al societății de transport public local, a fost rănit în timp ce încerca să coboare în stația din Centru.

Potrivit reclamației, în momentul în care a coborât din autobuz, acesta a plecat din stație, iar ușile au fost închise, brațul său drept fiind prin între uși. După acest incident, bărbatul a mers la spital și a primit îngrijiri medicale și și-a scos și un certificat medico-legal. Realitatea s-a dovedit cu totul alta. Polițiștii au solicitat imagini de pe camerele de supraveghere care sunt montate în zonă, iar ceea ce au văzut nu bătea nici pe departe cu reclamația.

Mai exact, s-a constatat că la coborârea din autobuz bărbatul a căzut accidental pe trotuar, iar mijlocul de transport în comun era oprit și nu se mișca. Dosarul a fost închis, iar polițiștii au pierdut timp prețios pentru a afla că de fapt un împiedicat a făcut o reclamație mincinoasă.