Lucrările de reabilitare și modernizare a unei noi parcări rezidențiale din municipiul Suceava au luat sfârșit, iar rezultatul este spectaculos.

„Locul cunoscut de suceveni <La Bazin> a devenit parcare cu acte în regulă, ce are acum un total de 100 de locuri de parcare și o nouă zonă cu spațiu verde. De asemenea, s-a construit un nou trotuar în jurul acesteia, care va continua până în strada Mitropoliei”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de realizarea proiectului, fiind prezent în numeroase rânduri, inclusiv la discuții cu locuitorii din zonă.

Pentru realizarea modernizărilor s-au utilizat 377 de metri liniari de bordură mare, s-au turnat 340 de tone de binder, iar apoi 227 de tone de strat de uzură, iar după efectuarea marcajelor rutiere au rezultat 100 de locuri de parcare.

“Această zonă din apropierea Primăriei Suceava arăta jalnic, pentru că în acte figura ca teren viran. Dar în urma unor demersuri făcute în Consiliul Local și a unor discuții, s-a reușit trecerea din teren viran în spațiu de parcare și am modernizat-o”, a precizat Lucian Harșovschi, care a transmis locuitorilor din alte cartiere că programul “Modernizarea Sucevei de la scara blocului” continuă și în alte zone.