Un bărbat din comuna Boroaia a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile de Judecătoria Fălticeni, la patru zile după ce a comis un accident soldat cu rănirea unei persoane. Remo Gabriel Moroșanu este acuzat de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. El fusese reținut anterior de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a considerat că este cazul să solicite și arestarea șoferului.

În cursul zilei de vineri, 17 septembrie, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Kia, pe DN 15C, Remo Gabriel Moroșanu nu a mai putut controla volanul și a intrat într-un cap de pod. În urma coliziunii, pasagerul din dreapta a suferit leziuni serioase, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu plagă mână stângă și traumatism toraco-abdominal. Pentru vindecare, s-a stabilit că persoana rănită are nevoie de 54-55 de zile de tratament.

Remo Gabriel Moroșanu avea permisul anulat încă din luna noiembrie 2020, și asta în baza unei condamnări definitive a instanțelor de judecată. Judecătoria Fălticeni l-a condamnat la o pedeapsă de 8 luni cu suspendare sub supraveghere, soluție menținută de magistrații de la Curtea de Apel Suceava. Condamnarea a fost dictată după ce Remo Gabriel Moroșanu a fost prins în timp ce conducea un autovehicul deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, concentrația în sânge fiind mai mare de 0,80 la mie.