Chiar dacă a pierdut cu 4-1 meciul din șaisprezecimile Cupei României, susținut marți după-amiază, pe Stadionul „Constantin Jamaischi”, împotriva formației de prima ligă FC Voluntari, se poate spune că Șomuz Fălticeni nu s-a făcut de râs. Echipa de Liga a III-a antrenată de Iulian Ionesi a evoluat curajos, jucând de la egal la egal cu mult mai experimentata grupare ilfoveană mai bine de 60 de minute. Ba chiar, cei 1.000 de fălticeneni prezenți în tribune au început să spere la o minune în minutul 37, atunci când Sahru a deschis scorul pentru Șomuz, cu un șut sub transversală, din mijlocul suprafeței de pedeapsă. Numai că gazdele n-au fost în stare să păstreze acest avantaj până la pauză, trupa pregătită de Liviu Ciobotariu egalând cinci minute mai târziu, prin Al. Ilie, cu o reluare din 6 metri.

Repriza a doua începe cu Șomuz în ofensivă, iar Julei, în minutul 48, îi testează vigilența portarului Popa cu un șut sănătos, de la marginea careului mare. Pe un fond de joc echilibrat, oaspeții izbutesc să preia conducerea în minutul 65, atunci când, în urma unui corner, mingea ajunge într-un final la Ricardinho, care o împinge în plasă. Desprinderea celor de la Voluntari s-a produs în minutul 77, tot după o lovitură de colț gestionată greșit de apărarea fălticeneană, care i-a permis lui D. Paraschiv să înscrie cu un șut din apropiere. Scorul final a fost stabilit de Briceag, în minutul 88, în urma unei acțiuni de atac inițiată de pe flancul drept, care a făcut șah-mat apărarea formației gazdă.

Șomuz Fălticeni: Malac – Andr. Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – Julei (cpt.), Dănilă, G. Cîrstean, Sahru – Rob. Ciobanu, Padovei. Au mai intrat: Pitic, Ed. Ciobanu, Robciuc, Străjeriu, Afkir.
Antrenor: Iulian Ionesi.

FC Voluntari: Mih. Popa – Cr. Costin, C. Achim (cpt.), Armaș, Al. Vlad – Meleke, L. Fulop, Merloi, Al. Ilie – D. Paraschiv, Angelov. Au mai intrat: Ricardinho, Rață, Droppa, Briceag și Helder.
Rezerve: Val. Neacșu – Veiga, Briceag, Chilili, Ant. Stan, Droppa, Rață, Helder, Fl. Bălan
Antrenor: Liviu Ciobotariu.