Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Gura Humorului, a murit subit, la duș, după ce a jucat un meci de tenis. Vestea dispariției lui Marian Gheorghe a șocat comunitatea celor care joacă tenis în Gura Humorului și Suceava și nu numai.

Marți, în jurul orei 12.00, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de faptul că un bărbat care a acuzat stări de rău a fost găsit decedat în baia din locuință. Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic. Marian Gheorghe a fost declarat decedat, cel mai probabil în urma unui stop cardio-respirator.

Rudele au mărturisit că bărbatul obișnuia să joace tenis și la fel a făcut și marți. Revenit acasă, acesta a spus că nu se simte prea bine, după care a intrat în baie, pentru a face un duș. Ulterior, nu a mai răspuns la ușă, fiind găsit decedat. Din păcate, medicii au constatat că acesta a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.  

Polițiștii au deschis, conform procedurilor, dosar penal și au dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.