Începând de duminică, 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, până miercuri, 1 Decembrie, Ziua Națională, bucovinenii sunt așteptați la Muzeul Arta Lemnului, pentru debutul unei noi tradiții locale: portretele anuale de studio.

Campania fotografică „Chipuri de bucovineni” este organizată de Muzeul Arta Lemnului împreună cu artistul fotograf Ovidiu Stefeliga, cei interesați fiind așteptați începând de duminică, de la ora 10.00, în studioul foto amenajat în interiorul instituției.

„Fie că veniți alături de familie, prieteni sau singuri, vă invităm în studioul nostru, pentru a fi imortalizați de Ovidiu, îndrăgitul fotograf câmpulungean, coordonatorul proiectului Mediateca Ocolului Câmpulung!

Vă așteptăm cu o scenografie <ca pe vremuri>, în ambianța elegantă a Muzeului - singura condiție e să veniți îmbrăcați tot <ca pe vremuri>, în port țărănesc bucovinean!

Vrem să recreăm atmosfera timpurilor demult apuse, în care fotografia anuală în studioul fotografului era un eveniment deosebit în calendarul unei familii”, au transmis reprezentanții MAL.

Participarea este gratuită, iar primele 300 de fotografii vor fi oferite pe hârtie foto (restul digital, pe e-mail).

„Chipuri de bucovineni” este un eveniment derulat cu sprijinul companiei Calcarul.