Terenul de rugby de la baza „Unirea” va găzdui la final de săptămână două meciuri de rugby care se anunță interesante, sâmbătă fiind programată partida echipei de seniori, în Liga Națională, în timp ce duminică vor evolua juniorii U 18 de la LPS Suceava, o echipă care a demonstrat în primele două etape că merită susținere și atenție din partea publicului și a sponsorilor.

Sâmbătă, de la ora 12.00, CSM Bucovina Suceava întâlnește Poli Iași, un derbi al Moldovei așadar.

Gazdele au din păcate probleme mari de lot, multe accidentări și indisponibilități, oaspeții fiind favoriți. „E un meci greu, sper și cred totuși că băieții care pot intra în teren vor fi motivați și vom da o replică bună, încercând să obținem ceva din această partidă”, a declarat antrenorul jucător Marcel Crețuleac.

Duminică, de la ora 11.00, LPS Suceava, juniori U 18, întâlnește Șoimii Dinamo București. Tinerii sportivi antrenați de Codrin Prorociuc și Mihai Coca vin după două victorii în primele două etape, ultima obțină în deplasare, la Constanța. Tinerii rugbiști U 18 au arătat un joc spectaculos și în progres, astfel că în acest sezon au șanse reale la o medalie națională. Iar susținerea publicului este foarte importantă pentru acești băieți, mai ales că și sâmbătă, și duminică se anunță o vreme bună pentru rugby la Suceava.