Formația Șomuz Fălticeni și-a schimbat din nou structura băncii tehnice, după ce a început sezonul de toamnă cu Iulian Ionesi în postura de principal și l-a încheiat cu interimatul asigurat de localnicii Florin Ailenei și Adrian Avrămia.

Conducerea clubului fălticenean a anunțat instalarea în funcția de antrenor a rădăuțeanului Daniel Stoica. Acesta nu este la prima experiență la Șomuz, el mai pregătind echipa în perioada aprilie 2019 – iunie 2021.

„Începând de astăzi, Daniel Stoica este noul antrenor al echipei de fotbal ACS Șomuz Fălticeni. El va fi ajutat pe banca tehnică de către secunzii Florin Ailenei și Adrian Avrămia, care s-au ocupat de echipă în ultimele trei etape din acest an. Îi urăm bun venit, mult succes și cât mai multe rezultate pozitive”, a anunțat declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

În perioada următoare vor fi stabilite detaliile pregătirii de iarnă, care va începe undeva la sfârșitul lunii ianuarie, și obiectivele echipei pentru sezonul de primăvară al Ligii a III-a.

După disputarea a 15 etape, Șomuz Fălticeni ocupă un modest loc 7 în ierarhia Seriei I, cu 18 puncte.