Serviciul Județean de Ambulanță Suceava a arborat, marți, drapelul negru de doliu, în memoria fostului director al instituției, dr. Daniel Martiniuc. „Trista și îndurerata veste a decesului fulgerător al celui care a fost medicul Daniel Martiniuc, fostul șef al SAJ Suceava, ne-a adus o nemărginită tristețe. Și-a dedicat toată viața oamenilor și medicinei de urgență, pe care a slujit-o vreme de 20 de ani din poziția de manager al Serviciului de Ambulanță Suceava. Suntem alături de familie în momentele îndurerate de despărțire”, au transmis colegii săi de la SAJ.

Steagul negru va rămâne în bernă până la înmormântare, care va avea loc joi, 13 aprilie a.c., de la ora 12.00, la Cimitirul Pacea. Sicriul cu corpul neînsuflețit al medicului este depus la Capela Veche a cimitirului.

Doctorul Daniel Martiniuc a murit vineri 7 aprilie, într-un spital din Sibiu. Medicul fusese internat după ce suferise un atac vascular cerebral, dar din păcate nu a supraviețuit complicațiilor survenite. Până în martie 2016 a lucrat în sistemul medical de urgență, vreme de 24 de ani, din care 20 a fost director al SAJ.