Un bunic în vârstă de 81 de ani, din Dărmănești, a fost găsit mort în casă, vineri dimineață, de către un vecin. Vecinul a sesizat polițiștii din comună, care au venit la fața locului și au constatat că bătrânul, care se culcase în patul lui, nu s-a mai trezit. Cu ocazia verificărilor efectuate a reieșit că vârstnicul locuia singur în casa sa din satul Dărmănești și era cunoscut cu anumite boli, însă refuza să se trateze și nu avea medic de familie pe raza localității. De asemenea, nu mai are pe nimeni din familie pe raza județului Suceava. Vecinii au spus că nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului.

După examinarea cadavrul s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acesteia.

La fața locului a fost solicitată o firmă de pompe funebre care a preluat cadavrul și l-a transportat la morga Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti.