Chiar dacă se află la începutul carierei lor în tenis, doi mici sportivi legitimați la clubul „Campionul Junior Bucovina” Rădăuți încep deja să culeagă roadele muncii lor. Astfel, Olivia Prelipcean, în vârstă de 8 ani, elevă la Școala Gimnazială „I. G. Sbiera” din Horodnic de Jos, a reușit să câștige turneul organizat în Capitală de Fundația „Ion Țiriac”, concurând la nivelul portocaliu.

Aceeași performanță a fost realizată și de un alt sportiv pregătit de antrenorul Gheorghe Rusu, este vorba de David Negru, în vârstă de 9 ani. Elevul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Rădăuți s-a impus în competiția de nivel verde a turneului pentru copii desfășurat zilele trecute în localitatea Tomești, de lângă Iași.

Ambele turnee fac parte din circuitul național Tenis 10 MPG.

„Sunt performanțe cu care noi ne mândrim și doresc să mulțumesc pe această cale părinților, care au făcut sacrificii mari, în special în timpul iernii, pentru acești copii să poată continua să practice tenisul. Dorința noastră cea mai arzătoare este ca autoritățile locale din Rădăuți să ne pună la dispoziție o sală pe perioada iernii, ca să nu fim nevoiți să mergem să ne antrenăm la Horodnic de Jos sau prin alte localități”, a declarat antrenorul Gheorghe Rusu, care a ținut să amintească de sprijinul primit din partea sponsorilor Egger și Cofetăria Michelle.