Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Suceava, a murit în gravul accident care s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 14 septembrie, la Uricani-Miroslava, în județul Iași.

Mihai Matei conducea un autoturism Dacia Logan iar în urma unei manevre greșite ar fi pătruns ușor pe contrasens, suficient cât să intre în roata stângă a unui camion.

Impactul a fost deosebit de violent, Dacia s-a rostogolit pe câțiva zeci de metri și a fost proiectată în afara drumului. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare iar bucăți din mașină s-au împrăștiat pe carosabil.

În aceste condiții, șoferul Daciei nu avea cum supraviețui impactului.

Bărbatul era din Suceava, dar locuia la Iași de ceva vreme și era manager regional la SelfPay, au scris colegii de la Bună Ziua Iași.

Bărbatul era căsătorit și era tatăl unui băiețel de câțiva anișori.

„La data de 14.09.2023, ora 15:20,pe raza judeţului Iaşi, pe DN28D, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate, polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit ca accidentul s-a produs între un camion și un autoturism . În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârsta de 41 de ani, din jud. Suceava, a decedat. Conducătorul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificare împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Iași.