Echipa locală de handbal CSU din Suceava a obținut duminică o victorie mare pe terenul unei echipe cu care ne batem pentru a evita retrogradarea directă, CSM Bacău. Meciul a început extrem de rău pentru suceveni, care s-au văzut conduși pe tabela de marcaj aproape mereu. De altfel, la pauză gazdele conduceau cu scorul de 13-11.

Și repriza a doua a început în aceeași notă, iar CSM Bacău și-a mărit avansul, cea mai mare diferență de scor fiind chiar și de cinci goluri. Din minutul 48, când gazdele conduceau cu 25-21, a început revirimentul băieților antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei. A fost egal în minutul 55, pentru ca mai apoi sucevenii să preia total conducerea jocului, iar în final s-au impus cu scorul de 29-27. Cu Makaria în mare formă, cu 11 intervenții, și Gavriloaia cu 10 goluri din 12 aruncări, sucevenii sunt acum pe locul 9, cu 18 puncte.

Pentru CSU din Suceava au jucat:

Makaria (11 intervenții), Padovei (5 intervenții),Târzioru, Lazurcă (7 goluri), Leonard Ștefan (2), Zarițchi, Csog (2), Loic (1), Lupu (1), Bologa (2), Gavriloaia (10), Iordachi (2), Mănescu, Botond (1), Dascălu (1).