În ciuda condițiilor grele, de iarnă, lucrările de construire a Sălii Polivalente Suceava, cu 5000 de locuri, continuă, avansul fiind vizibil.

După ce a inspectat șantierul celei mai mari investiții de infrastructură sportivă care se face în această zonă a țării, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că ”până la sfârșitul lunii decembrie se va termina de turnat placa între demisol și parter, la Corpul C1”.

Conform indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, clădirea Sălii Polivalente Suceava (Subsol+Parter+2Etaje) va avea o suprafață utilă de 25.000 mp, costurile fiind de aproximativ 33 de milioane de euro.

Sala Polivalentă va include două terenuri de sport echipate (una pentru competiții/ spectacole și una pentru antrenamente), la parter, în vreme ce la etajele superioare sunt prevăzute spații de birouri, spații comerciale, restaurante, spații expoziționale, săli de conferință, spații pentru recuperare medicală și kinetoterapie.

Pe lângă spațiile verzi prevăzute în proiect, care vor fi amenajate în jur, Sala Polivalentă va pune la dispoziția celor care vin acolo 715 locuri de parcare, din care 6 pentru autobuze.