Un angajat al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava a câștigat premiul pentru „cel mai bun video design” în cadrul Galei UNITER 2024. Evenimentul a avut loc în Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Mihai Nistor, video tehnician în cadrul TMMVS, a fost chemat pe scenă pentru a i se acorda premiul „Cel mai bun video design” pentru video-proiecţiile, filmările și mappingul din spectacolul „Antologia dispariţiei”, după proză feminină contemporană. Scenariul, regia, universul sonor, filmările au fost făcute de Radu Afrim, iar scenografia de Cosmin Florea.

Mihai Nistor a primit premiul din mâna regizorului Tudor Giurgiu, fiind aplaudat în sală de către dramaturgul Matei Vișniec și managerul Teatrului Municipal „Matei Vișniec”, Angela Zarojanu, în vreme ce de acasă, actorii și colegii săi din echipa de producție se bucurau pentru el, urmărind evenimentul la TV și live.

„Un talent răsplătit în cel mai potrivit moment al afirmării sale!”, a afirmat dramaturgul Matei Vișniec, care l-a felicitat personal, împreună cu managerul TMMVS.