O minifabrică de alcool care funcționa ilegal a fost descoperită de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei în urma a două percheziții.

Acestea s-au derulat după ce acum câteva săptămâni polițiștii dorneni au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în județul Vrancea, iar în interiorul acestuia au descoperit alcool de contrabandă. Dosarul a fost extins, iar din cercetări și noile probe s-a impus realizarea celor două percheziții în localitatea Cotești, județul Vrancea, din locul de unde provenea alcoolul de contrabandă descoperit la Vatra Dornei.

Cu ocazia acestor acțiuni au fost ridicate 6 terminale mobile, din care 4 având cartele SIM, o cartelă SIM nouă, 340 de litri de vin în două recipiente de 300 și 40 de litri, 50 de litri de țuică într-un singur recipient, un cazan de țuică de 100 de litri, din inox/cupru, cu serpentină din cupru, 44 de canistre din plastic, goale, și un autovehicul din anul 2018.

Polițiștii au dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui autovehicul, în valoare de circa 33.000 de lei, care aparține suspectului din acest dosar.

O altă mașină, respectiv o autoutilitară descoperită la percheziții, a fost lăsată în custodia persoanei cercetate.