CSU Suceava a făcut apel împotriva deciziei Comisiei de Disciplină a Federației Române de Handbal, care a decis ca formația universitară să dispute următoarele cinci meciuri fără spectatori în urma incidentului consumat în secvențele de final ale partidei cu Steaua, atunci un jucător al formației oaspete s-a împiedicat de un panou publicitar împins în teren de către unul dintre spectatorii prezenți în sala de la Liceul cu Program Sportiv.
Pe marginea acestui subiect s-a pronunțat antrenorul principal al CSU Suceava, Bogdan Șoldănescu.

„Mi se pare un pic prea aspră această pedeapsă. Am fost o dată sancționați cu lovitură de la 7 metri în timpul meciului, cu toate că nu era o situație clară de gol, așa cum prevede regulamentul, și puteam pierde două puncte dacă înscriau cei de la Steaua la ultima fază.

Cel care a provocat incidentul a fost sancționat de către Jandarmerie, iar noi să fim privați 5 etape de aportul fanilor, mi se pare cam mult. Doar cine nu a făcut sport știe ce înseamnă să evoluezi atâta timp într-o sală goală. Sper ca membrii Comisiei de Apel să țină cont că nu suntem recidiviști, să urmărească atent imaginile și să observe că ceilalți spectatori s-au comportat civilizat, au stat la locurile lor și nu au ripostat atunci când s-a creat acel meleu. Nu au fost recalcitranți și nu au sărit să inflameze spiritele.

Desigur, nu este normal ce s-a întâmplat, nu vrea să scuz și nu spun că nu trebuia să fim pedepsiți, pentru că atunci când greșești trebuie să tragi ponoasele. Însă e prea aspră pedeapsa, după părerea mea”, a declarat antrenorul Bogdan Șoldănescu.

Până la finalizarea acestui caz, CSU Suceava va evolua duminică în etapa a II-a a Ligii Naționale de handbal masculin, pe terenul formației CSM București. Partida va începe la ora 15.00 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.