Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Focşani, că şefii de instituţii deconcentrate vor fi schimbaţi din funcţii dacă dau dovadă de "aroganţă şi dispreţ în relaţia cu publicul", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dacă avem reclamate cazuri de aroganţă, dispreţ şi amânarea rezolvării problemelor oamenilor, procedăm la schimbarea directorilor respectivi din funcţie. Sunt plătiţi din fonduri publice, din taxele şi impozitele plătite de oameni", a declarat premierul Emil Boc, la o întâlnire cu şefii instituţiilor deconcentrate din Vrancea.

Şeful Executivului le-a mai cerut directorilor de deconcentrate să respecte legea şi să facă "eforturi de debirocratizare a instituţiilor", precizând că ei "nu deţin aceste funcţii pe viaţă".

Premierul Emil Boc s-a aflat, vineri, la Focşani, unde a inaugurat Secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean, unde lucrările au început cu 17 ani în urmă, după care s-a întâlnit cu autorităţile judeţene din Vrancea şi cu şefii instituţiilor deconcentrate din judeţ.