Două aeronave Blue Air care au decolat joi dimineaţa de pe Aeroporul din Bacău s-au întors la bază după ce piloţii au depistat probleme tehnice. Cursa Blue Air Bacău-Londra programată pentru joi dimineaţa, la ora 8.30, a fost anulată, după ce aeronava a făcut cale întoarsă din cauza unor probleme tehnice. Peste 150 de pasageri aşteaptă un alt avion care să îi ducă la Londra, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O altă aeronavă a aceleiaşi companii care decolase la ora 7.10, de la Bacău, cu destinaţia Milano, s-a întors la bază după ce pilotul a sesizat de asemenea probleme tehnice. Cei 130 de pasageri au fost debarcaţi în siguranţă, apoi aeronava a plecat din nou, deoarece echipa tehnică nu a sesizat o avarie. Ulterior, pilotul a sesizat aceeaşi problemă şi a fost redirecţionat spre Bucureşti.

În privinţa cursei Blue Air Bacău-Londra anulată, peste 150 de pasageri aşteaptă un alt avion care să îi ducă la Londra, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Potrivit managerului Aeroportului Bacău, Oana Chelaru, avionul a decolat la ora programată, însă din cauză că la scurt timp după decolare s-a aprins un senzor la bordul aeronavei, pilotul a decis să se întoarcă la bază.