Trei elevi și șase profesori de la unități de învățământ din județul Suceava au fost depistați cu SARS-CoV-2 în acest weekend. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că sâmbătă a fost confirmat pozitiv un profesor de la Școala Gimnazială Dolheștii Mari și o elevă de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava. Eleva era în carantină deoarece mama ei fusese anterior depistată  pozitivă.

Vineri au fost confirmați cu noul coronavirus doi elevi de la unități de învățământ din municipiul Câmpulung Moldovenesc: un elev de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc și o elevă de la Școala Postliceală Sanitară „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

De asemenea, au mai fost confirmați cu Covid-19 un profesor de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni, un profesor la Școala Gimnazială „Petru  Comărnescu” Gura Humorului, un profesor de la Școala Gimnazială Nr.1 Gura Humorului, un profesor de la Centrul de Educație Incluzivă Suceava și un cadru didactic la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Acesta din urmă a desfășurat activitatea didactică doar online.