Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din orașul Liteni, a decedat fulgerător după ce i s-a făcut rău, la aproximativ două ore după ce a jucat fotbal și apoi a mâncat. Tragedia s-a petrecut joi seară.

În jurul orei 22.45, Poliția orașului Salcea a fost sesizată de către un medic de la Ambulanța Suceava că la intrarea în Salcea, dinspre Verești, pe DJ 290, a declarat decesul unui pacient aflat în stop cardio-respirator.

Din cercetările ulterioare a rezultat că Nicușor Stolnicu, în vârstă de 30 de ani, din Liteni, a jucat fotbal cu prietenii până în jurul orei 19.00, iar apoi a mers alături de amici în centrul orașului, unde a luat masa. La un moment dat acesta le-a spus amicilor că nu se simte bine și că merge să se întindă pe bancheta din spate a mașinii sale. În scurt timp, el a fost găsit în stare de inconștiență, în mașină.

Prietenii l-au urcat inițial într-o mașină personală, anunțând și ambulanța la 112. La Salcea, tânărul a fost preluat din autoturism de echipajul de la Ambulanța Suceava, care, în ciuda manevrelor de resuscitare, a constatat decesul.

Pentru lămurirea situației sunt așteptate rezultatele necropsiei.