După două săptămâni de pauză, CSU din Suceava revine duminică în Liga Zimbrilor, urmând să evolueze pe terenul formației Politehnica Timișoara, cu începere de la ora 18.00, într-un meci contând pentru etapa a III-a.

„Întâlnim o echipă de tradiție din România. Poli se bazează pe un prim șapte foarte bun, cu jucători foarte experimentați, care au făcut și încă fac parte din lotul național. Dacă îi luăm pe posturi, au 7-8 jucători redutabili. Asta nu înseamnă că obiectivul nostru este altul decât victoria la Timișoara, deoarece am văzut că și alte echipe au câștigat împotriva lor în primele etape. Acest lucru înseamnă, clar, pentru noi, un semnal de alarmă și mă aștept ca toți jucătorii să înțeleagă ce pericol ne așteaptă la Timișoara, în condițiile în care vom întâlni o echipă rănită. Plecăm, așadar, la o luptă grea, sperăm să ne impunem atuurile noastre și să reușim să punem în practică ceea ce am repetat și muncit la antrenamente. Acestea sunt jocurile de care depinde îndeplinirea obiectivului nostru, cu Clujul, cu Timișoara, și vreau să văd atitudine din partea jucătorilor noștri importanți”, a declarat Petru Ghervan, antrenorul principal al grupării sucevene.

Pe aceeași lungime de undă cu Petru Ghervan au fost și jucătorii Darius Makaria și Alex Dascălu, care au mărturisit că știu la ce să se aștepte de la meciul cu Timișoara, arătând că sunt încrezători în șansele echipei noastre.