Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost ales membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pentru perioada 2022-2026. De precizat că o dată la patru ani au loc alegeri pentru Adunările Eparhiale din cuprinsul Patriarhiei Române, iar unitățile de cult din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și-au desemnat reprezentanți care să participe la alegerea noilor membri ai Adunării Eparhiale. În urma propunerilor și a votului secret, unul dintre cei doi membri laici ai Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a fost ales primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, acesta declarând că a primit această veste „cu bucurie și recunoştință”.

„Alegerea ca membru în Adunarea Eparhială este o deosebită onoare atât pentru mine, cât și pentru întreaga comunitate rădăuțeană, leagăn străvechi al credinței în Dumnezeu ca mod de viață”, a transmis Bogdan Loghin.

De precizat că în urma alegerilor Colegiul Rădăuți va fi reprezentat în Adunarea Eparhială și de primarul orașului Solca, Cornel Țehaniuc, și de preotul Nicolae Cîrdei, de la parohia „Sf. Treime” Arbore.