Luni, 22 mai, Radio Top Suceava (104 FM și radiotop.ro) și Foresta Suceava au lansat un concurs, premiul fiind un tricou de prezentare al clubului de fotbal cu autograful portarului Toma Niga.

Într-un mesaj al radioului sucevean se arată: ”Miercuri, 24 mai, Foresta Suceava va juca meciul tur din primul baraj pentru promovarea în Liga a II-a, în deplasare, cu CSM Râmnicu Sărat. Returul va avea loc pe stadionul Areni, sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 17.30.

Până vineri, 26 mai, la ora 12.00, sunt așteptate mesaje de încurajare pentru echipa suceveană, care are șanse mari la promovare, dat fiind faptul că a terminat pe primul loc al seriei I a Ligii a III-a, dar și pentru că are un lot valoros și a avut unele evoluții apreciabile.

Radio Top și Foresta Suceava oferă un tricou de prezentare al echipei cu autograful portarului Toma Niga persoanei care va transmite cel mai interesant mesaj de încurajare echipei până vineri, 26 mai, la ora 12.00. Mesajul cel mai interesant va fi ales de un reprezentant al clubului și de unul al postului nostru de radio. Dacă va fi greu de ales mesajul câştigător, atunci va fi organizată o tragere la sorți.

Important! În cazul în care vor fi transmise și mesaje care nu au legătură cu tema concursului ori dacă acestea vor fi ironice sau injurioase, ne rezervăm dreptul de a le șterge”.