Un bărbat în vârstă de 77 ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia, a provocat joi, 2 mai, în jurul orei 14.00, un accident în care au fost implicate patru mașini. Din păcate, septuagenarul și-a pierdut viața, după ce medicii pe mâna cărora a ajuns nu au mai putut face nimic.

Accidentul s-a petrecut pe drumul național 2H, dinspre Gălănești spre Rădăuți. Bărbatul de 77 de ani a lovit un autoturism marca Volkswagen, care a ricoșat într-un alt autoturism marca Volkswagen, al cărui șofer oprise pentru a vira la stânga.

În urma impactului, partea din spate a autoturismului marca Dacia a intrat pe contrasens, unde a fost lovită de un alt autoturism marca Volkswagen.

Din lovitură bărbatul de 77 de ani a fost aruncat afară prin portiera din stânga față. A fost preluat de un echipaj de ambulanță, care l-a transportat inițial la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru ca ulterior să fie transferat la Spitalul Județean Suceava.

A fost diagnosticat cu ”politraumatism cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, posibile fracturi costale și traumatism membru inferior drept”. Cu toate eforturile medicilor, bărbatul nu a putut fi salvat, iar joi după-amiază, în jurul orei 18.30, s-a declarat decesul.