Creșterea cheltuielilor la facturile de gaz a determinat mulți proprietari de locuințe să își îndrepte atenția către metode mult mai eficiente din punct de vedere energetic și financiar de a-și încălzi sau răci casa, în funcție de sezon. Pompele de căldură aer-apă au început să capete popularitate în ultima vreme, pentru că, deși reprezintă o investiție considerabilă la început, în aproximativ doi-trei ani costurile inițiale vor fi amortizate.

 

Principiul de funcționare al unei pompe de căldură aer-apă este unul simplu: aceasta reușește să extragă căldura din aer sau apă în mod gratuit, transferând-o, ulterior, în interiorul casei cu ajutorul unei instalații cu radiatoare sau chiar prin sistemul de încălzire prin pardoseală. În prezent, pompele de căldură sunt considerate una dintre cele mai eficiente metode de încălzire.

 

Caracteristici de nelipsit ale pompelor de căldură aer-apă

Principala caracteristică a pompelor de căldură aer-apă constă în transformarea energiei din aerul exterior în căldură și apă caldă menajeră. Gama AWST-V8 din seria monobloc, care face parte din seria nouă V8 de pompe de căldură Energy Save - Suedia, a fost proiectată pentru a reda confortul termic în interiorul locuinței fără să fie necesare costuri ridicate la facturile pentru gaze. Cu alte cuvinte, reprezintă o metodă eficientă pentru cei care își doresc să facă economii semnificative.

În plus, pompele de căldură aer-apă AWST-V8 din seria monobloc asigură și o funcționare silențioasă, datorită controlului inteligent, dar și mulțumită componentelor de calitate folosite de la furnizori de top. Pentru o utilizare facilă și convenabilă, pompele de încălzire pot fi controlate fără nicio problemă prin telefon sau computer chiar și de la distanță.

Sistemul de încălzire din gama AWST V8 adaptează temperatura în funcție de vremea resimțită în mediul exterior. De exemplu, atunci când temperatura de afară scade, pompa de căldură încălzește mediul interior tot mai puternic, inversându-și procesul de funcționare în momentul în care temperatura de afară începe să se încălzească. Scopul său este de a menține confortul termic în interior.

Pentru producerea apei menajere este necesar un rezervor integrat cu o capacitate cât mai generoasă. Din fericire, rezervorul folosit la pompele de căldură aer-apă din gama AWST V8 este de 250 litri. Pe lângă toate acestea, sistemul dispune de un vas de expansiune de 11 litri și o rezistență electrică, toate încorporate pentru o funcționare ireproșabilă.

 

Pompe de căldură Energy Save cu certificare Keymark

De menționat că pompele de căldură Energy Save sunt certificate Keymark, ceea ce înseamnă că respectă toate standardele europene de calitate și siguranță.

Certificarea Keymark, valabilă 10 ani și recunoscută în toate țările europene, atestă că pompele de căldură Energy Save trec printr-o mulțime de teste riguroase pentru durabilitate, performanță și eficiență, conform normelor stabilite de Comitetul European pentru Standardizare (CEN). Astfel, consumatorii pot avea încredere că, achiziționând pompele de căldură Energy Save, vor beneficia de sisteme fiabile și eficiente de încălzire din punct de vedere energetic.

Cu 14 magazine și depozite proprii amplasate strategic (Alba Iulia, Baia Mare, Beiuș, Borșa, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara), depozit logistic în Oradea și stocuri impresionante pentru livrare imediată, Technova este partenerul de încredere pentru soluții complete în domeniul instalațiilor termice și sanitare. Având la dispoziție echipamente de top de la parteneri europeni certificați, compania oferă produse de calitate, conforme cu cele mai exigente standarde de fiabilitate și eco-design. În plus, Technova asigură, de asemenea, servicii de consultanță tehnică, logistică și transport.

Vă invităm să descoperiți gama vastă de produse din cadrul magazinului Technova Suceava, Str. Cernăuți nr. 114. Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la telefon 0747 200 440, inginer ofertare Sorin Bof, sau pe e-mail, la adresa sorin.bof@technova.ro.

www.technova.ro