Foc.„Bărbaţii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el.” (Sarah Jessica Parker) Natură şi... timp. „Fiecare femeie ar trebui să se folosească de ce a primit de la <Mama Natură> înainte ca <Tatăl Timp> să i le ceară înapoi.” (Laurence J. Peter)Ceai. „O femeie este ca o punguţă cu ceai; nu ştii ce esenţă puternică are până când nu o pui la fiert.” (Eleanor Roosevelt)

Cats.„Femeile şi pisicile fac ceea ce le place, iar bărbaţii şi câinii ar trebui să se relaxeze şi să se obişnuiască cu ideea.” (Robert A. Heinlein) Adevăr. „Ca de obicei, există o femeie minunată în spatele oricărui idiot.” (John Lennon) Mate. „Femeile sunt pasionate de matematică. Îşi împart vârsta la 2, dublează preţul hainelor şi adaugă întotdeauna 5 ani la vârsta celei mai bune prietene.” (Marcel Achard)

Dezvoltare.„Sunt o femeie în continuă dezvoltare. Mă străduiesc la fel ca şi ceilalţi. Încerc să învăţ din orice conflict, din orice experienţă. Viaţa nu este niciodată plictisitoare.” (Oprah Winfrey) Gusturi. „Mă îmbrac pentru femei şi mă dezbrac pentru bărbaţi.” (Anthony Delano) Ochi. „Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii.” (Grigore Vieru)

Lumină.„Uneori mi se pare ca nu eşti femeie, ci lumina care cade pe flori.” (Virginia Woolf) Voal. „Numai acolo unde femeia poartă voal te arde dorinţa de a-i citi chipul.” (Antoine de Saint Exupery) Femeie. „Femeie devii, nu te naşti.” (Simone de Beauvoir)

Lacrimi.„O femeie îşi poartă lacrimile asemeni bijuteriilor.” (Anonim) Sărut. „Un sărut poate fi o virgulă, un semn de întrebare sau un semn de exclamare. Sunt regulile de scriere pe care orice femeie ar trebui să le ştie.” (Mistinguette) Egoism. Nu trăim sentimente care ne transformă, ci sentimente care ne sugerează ideea de transformare. De pildă, iubirea nu ne purifică de egoism, dar ne face să-l simţim şi naşte în noi ideea unei patrii îndepărtate, unde acest egoism nu şi-ar mai găsi locul. (Albert Camus)

Despărţire.Ultimul rămas bun, în dragoste, este acela care nu se spune. (Alexandre Dumas) Suspiciune. Dragostea curată şi suspiciunea nu pot locui împreună. (Alexandre Dumas) Iubire. Trebuie să iubeşti pe oricine, orice, oricum, numai să iubeşti. (Alexandre Dumas)

Sex Shop.Un ţăran s-a întors de la Bucureşti. S-a adunat tot satul. Stau, beau încet. Ţăranul spune: – Am fost într-un magazin interesant, “Sex Shop” se numeşte! Deci, foarte interesant magazin, ce să vă spun! Şi aveau femei gonflabile de vânzare! Cea mai plină de viaţă femeie din sat întreabă: – Aveau şi bărbaţi gonflabili? – Cinstit, bărbaţi n-am văzut. Probabil n-au adus încă. În schimb aveau piese de rezervă pentru ei, cât duce trenul!

Modele.“Câinilor le vine uşor să-şi arate afecţiunea. Ei nu se îmbufnează şi nu stau supăraţi. Nu fug niciodată de acasă când sunt trataţi nedrept. Nu se plâng niciodată de mâncarea ce li se dă. Nu se plâng de cum arată casa. Sunt cavaleri şi curajoşi. Gata să-şi protejeze stăpâna cu preţul vieţii lor. Le plac copiii, indiferent de cât de gălăgioşi şi supărători sunt. Câinilor pur şi simplu le place să fie în compania familiilor stăpânilor lor. De fapt, câinii fac concurenţă soţilor (bărbaţilor) şi dacă aceştia ar copia mai mult din virtuţile lor, viaţa în familiile noastre ar fi mult mai plăcută.” (Billy Graham)

Probabilităţi.Probabilitatea să întâlneşti pe cineva cunoscut creşte atunci când eşti cu o femeie cu care nu trebuie să fii văzut.